fbpx

Welkom op de nieuwe website van Treeplant!

Maatwerk Jouw identiteit als geschenk

Bij Treeplant maken we jouw geschenk uniek. We bieden je de keuze om je verpakking helemaal naar jouw bedrijfsidentiteit samen te stelen.

 

Standaard

Ben jij al helemaal blij met hoe de Baby Tree er van zichzelf al uitziet? Twijfel dan niet langer en bestel onze reguliere verpakking. Gaaf bedrukt met de mooiste illustraties en voorzien van diverse weetjes. 

Hangtag + 2,70 p.s.

Klein maar fijn, dat is onze hangtag. Geef de Baby Tree een subtiele touch mee van jouw bedrijf. Laat aan iedereen zien dat jouw bedrijf een vriend is van de natuur met deze subtiele hanger.  

Sleeve + 2.80 p.s.

Ben jij al helemaal blij met hoe de Baby Tree er van zichzelf al uitziet? Maar wil je wel jouw gehele merkidentiteit tonen op het geschenk. Kies dan voor onze sleeve. De sleeve wordt om de verpakking heen geplaatst en is na overhandiging simpel door de blije eigenaar eraf te schuiven.

Unieke merkverpakking + 21.40 p.s.

Wil je echt uitpakken en een uniek duurzaam product creëren? Laat dan bij ons een geheel op maat gemaakte verpakking voor jouw onderneming maken. Jouw gehele merkidentiteit en al je wensen en behoeftes kunnen we plantaardig verwerken op onze verpakkingen.

Werktekeningen Download bestanden en aanleverspecs

In de mappen hieronder vind je een werktekening van het desbetreffende maatwerk product (InDesign). Ook vind je een korte uitleg van hoe het product weer aan ons aan te leveren en het behoud van kwaliteit.