fbpx

Welkom op de nieuwe website van Treeplant!

Treeplant Jouw groei en bloei in natuurlijke sferen

Boost jouw duurzame doelen door jouw relaties blij te maken met een plantaardig geschenk. Blijf constant top-of-mind door onze Grow-your-own concepten. 

Treeplant is een bedrijf van Fairplant welke sinds 1985 actief is als kweker en handelaar van onderstammen, fruitbomen en planten in de Noordoostpolder. Anno vandaag is Fairplant wereldmarktleider in zijn klasse. 

In 2017 is Fairplant begonnen met Baby Tree. Om dit product een springplank te geven is het platform Treeplant ontwikkeld. Alle producten van Baby Tree komen uit onze eigen kwekerij in Luttelgeest (NOP) maar worden verwerkt in ons bedrijfspand in Emmeloord (10 km verderop).

Kwekerij Vergroot de bewustwording van jouw relaties

Onze grow-your-own producten nemen jouw klanten mee in de wereld van bloemen, planten en bomen. Wist je bijvoorbeeld dat een appelboom uit twee delen (onderstam en ent) bestond? Elk product wordt geleverd met tips-en-tricks. 

Contact Heb je een vraag?

Wij staan elke werkdag voor je klaar en zorgen dat wij jouw vraag snel beantwoorden. Stuur ons een berichtje via Whatsapp of email. Bellen mag ook! Dat is wel zo (plant)aardig!